返回列表 發帖
回復 40# LingLing
我都知可以投訴,亦都次次有投訴,今次之所以不跟進,是因為我要出街,亦都無時
間去跟進了,事實上座頭對如何處理噪音都做的不太好,他或她們一般都會說新來
的住客不知情,會去跟他們說,叫他們停止工程,但那實在是"廢話",每個豫豐業主,
不論新舊都曾接獲通知,在星期日及公眾假期不得裝修或進行工程

可是我們每每發現不是判頭違法,就是有個別人士在單位自己進行所謂的小型工
程,難道各大業主或居民真的不知道星期六下午一時起,星期日及公眾假期全日不
准裝修嗎?我想,大都是出於人類自私和不守規則的行徑罷了!

Alphawong at 06:20

Dry wall 牆,隔音完全唔掂~

樓上晚晚好似用鋤頭腳行路,再加埋狗吠,開始發覺買錯屋,
如果有人用20X萬買我個單位,我實賣X左佢,再加上d騎里
怪會所設施,K型management structure,更加令人即刻
想搬,呢個屋苑係有好多有心人,但更加多自私和無公德心
又成日講harmony的人

Alphawong at 04:30

送對薄片鞋給你樓上的鄰居
效果一定好一點
順境與否都要保持仁愛
接濟與我斷交的人
照顧與我絕情的人
原諒對我行不義的人

It doesn't really matter of what sort of shoes they are using but
their ways of walking.

Alphawong at 12:00

回復 45# alphawong

you are absolutely correct.  If they walk like a T-rex, then, no matter what shoes they wear, you still have the heavy stepping sound.

LingLing,

The whole estate is troubled by selfish residents. Block 3, Block 12 and some other blocks
are having serious problems of dogs' barking all day long. Having sort it out, it comes again
with uncontrollable stepping dance on top of you. I can't wait to tell anybody who intends
to buy The Sherwood to re-consider their decision.

I am so disappointed to comment the estate this way, though that is all I can say at this
moment.

Regards,

Alphawong at 02:05

回復 47# alphawong

Thank you very much for your extremely helpful advertising for our estate.!!!!

回復 48# stephenlee
唔係咁,邊會有人來看這種示範單位之中的示範單位,邊有人會想去改進呢個屋苑呢?
不過,不管我們怎樣說,過去,現在甚至一直下去的事實係,呢個係一個吹水網,沒有人會
認真看待這兒見到的詢問啦,投訴啦,有些人只視本網為推銷自己貨品的渠道,又或作
失實陳述的平台,因此不是老哥上來會話給我,也開始懶得再在這種廢討論區內出現,
有時間多睡一覺或找朋友打麻雀都強於在這兒噴口水呢!

Alphawong at 20:35

I think it is ok wor. As long as windows and doors are closed. I rarely hear my neighbors. Only once when the ppl downstairs opened their doors and windows to sing karaoke and have party.
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼