返回列表 發帖
2隻,有一個是水兜。

想問下你個洗衣機同埋飯檯點放呢?
thx
顧客永遠是對的,就算顧客錯,請您refer返第一句個原則

平時食飯就打開bar枱, 如果人多時就搬出後面那些centro的摺枱。洗衣機就放在工作台。

個洗衣機嘈唔嘈? 我驚嘈到人地:009: :009: :009:
<strong>好想快D搬, 離開呢處不知所謂既地方

原帖由 luckyok28 於 2008-2-12 21:13 發表
個洗衣機嘈唔嘈? 我驚嘈到人地:009: :009: :009:

收樓那部機我無要到,用返自己部「為兒譜」,不是太嘈。不過我都有擔心,以前住其他地方時會睡前洗衫等第二天早上晾,但現在就不會了。晚飯時間洗衫,電視聲一定大過洗衫聲,有時洗完都唔知。

好正
可唔可以post 埋房係點design呢

原帖由 fingercross80 於 2008-2-12 21:39 發表
好正
可唔可以post 埋房係點design呢

房就未執好:056: ,要再等等。:014:

回應 legomomo 第 23 篇文章

我都係揀o左centro~~哈哈~~
又係呢張檯~~原來咁細張~~~我可以重新諗過個廳
哈哈~~~但你o的椅放o左o係邊呢?
thx
顧客永遠是對的,就算顧客錯,請您refer返第一句個原則

原帖由 kkkwok 於 2008-2-12 22:17 發表
我都係揀o左centro~~哈哈~~
又係呢張檯~~原來咁細張~~~我可以重新諗過個廳
哈哈~~~但你o的椅放o左o係邊呢?
thx

一張俾左人,一張放在係房。我揀張椅個款有問題,椅背既角好易撞花牆。
centro張檯既料係好重,好實淨,搬出搬入唔容易。摺腳開和收時都好易夾手指,要小心。

回應 kkkwok 第 28 篇文章

你係767, 張枱係4人枱, 大張D架:057: :057: :057:
<strong>好想快D搬, 離開呢處不知所謂既地方