返回列表 發帖
剛剛度過黎,摺埋時係30吋乘15吋。佢有個小抽屜,如果平時小抽屜向外,是不能打開張枱,一定要搬出黎先開到。個設計都幾唔user-friendly。

原帖由 luckyok28 於 2008-2-12 22:34 發表
你係767, 張枱係4人枱, 大張D架:057: :057: :057:

哈!哈!我張打開都係坐4人呀~ :009:

:020: :020:  nice home ~~
大家都要快樂過生活喔 ~

回應 legomomo 第 32 篇文章

係呀, 我剩係記得CENTRO話................無其他款架啦, 係得呢隻款架咋............無架啦, 無得揀架啦.....................剩係顏色只有得揀咋.................無........無............無:056: :056: :056: :053: :053: :053:
<strong>好想快D搬, 離開呢處不知所謂既地方

原帖由 luckyok28 於 2008-2-12 22:41 發表
係呀, 我剩係記得CENTRO話................無其他款架啦, 係得呢隻款架咋............無架啦, 無得揀架啦.....................剩係顏色只有得揀咋.................無........無............無:056: :056: :056: :0 ...

係啦, 只係梳化同電視櫃有多d款揀。不過,佢d料又真係幾好,張布藝梳化用料真係比想像中靚,家中小狗跳上跳落都無問題。:021:
佢個電視櫃就好死蠢, 背板竟然密封無電線位, 背板又實淨過頭, 要搵電鑽先搞得掂佢......:013:

回應 lawrencewu1004 第 33 篇文章

謝謝!:014:

回應 legomomo 第 31 篇文章

自己O係下面加"車輪"得唔得呀~~~
原來我O個張大張O的~~唔知
整o左鞋櫃之後....飯檯會唔會好迫
梳化又唔知會唔會太近電視:014:
顧客永遠是對的,就算顧客錯,請您refer返第一句個原則

原帖由 kkkwok 於 2008-2-12 23:29 發表
自己O係下面加"車輪"得唔得呀~~~
原來我O個張大張O的~~唔知
整o左鞋櫃之後....飯檯會唔會好迫
梳化又唔知會唔會太近電視:014:

加車輪,水晶蠟會花。
我個鞋櫃係打橫大門拉出來,所以唔會阻好多位。
767加餐枱再放梳化,可能用32吋會較好D都唔定。

回應 legomomo 第 38 篇文章

請問可唔可以影下個鞋櫃開O左有幾大~~
有無尺寸咁樣~~可以放幾多鞋呢...?
唔該哂~~~個櫃整O左幾錢?
哈哈~~
顧客永遠是對的,就算顧客錯,請您refer返第一句個原則

原帖由 小北京 於 2008-2-12 15:52 發表
599 ?

頭先拎返樓書出黎睇,先知原來531同599個廳原來有明顯分別喎。