返回列表 發帖
原帖由 kkkwok 於 2008-2-13 00:14 發表
請問可唔可以影下個鞋櫃開O左有幾大~~
有無尺寸咁樣~~可以放幾多鞋呢...?
唔該哂~~~個櫃整O左幾錢?
哈哈~~

拉開有半度大門的闊度,有六層,一層三至五對鞋,可以放到二十多對鞋。
尺寸可以按你的需要來訂造,我這個鞋櫃部份太概28吋闊。
整個櫃幾錢就忘記了,因為連埋其他傢俬一齊造。

你個抽油煙機好 fit 呀
夠唔夠力呀?
我都想換左原本果個, 因為完全無力
可以講下係咩牌子,型號 及 價錢嗎? Thanks in advance.

回應 金仔爸 第 42 篇文章

ME2.........煮餐飯都好怕
要關哂D門,開盡個窗,唔係成個都係油煙
介紹下呀
Ezii Dryer H100 Multi-function Drying Bag

"No damage to your cloth. If you can wash it, you can dry it."
http://eziidryer.chuangfung.com

原帖由 金仔爸 於 2008-2-13 09:59 發表
你個抽油煙機好 fit 呀
夠唔夠力呀?
我都想換左原本果個, 因為完全無力
可以講下係咩牌子,型號 及 價錢嗎? Thanks in advance.

德國寶 MODEL 2303 阿媽送的,應該大約$2000。
最高轉數的那一部,銀色較厚身。成隻碟都吸得到!另一有部白色薄身一點的,但據說會較嘈。
呢部機可以用返原本條喉,不過就要鋸上面廚櫃既底板,同埋拆走原本部機上面條白色木條先對到位。裝修師傅幫我將部機上左落個廚櫃到,如果做得好D,應該可以遮到原本舊機在上牆的綠色膠洞。

回應 legomomo 第 44 篇文章

又真係好似好勁~~~
我o個日睇送部機~~~連紙都抽唔起
顧客永遠是對的,就算顧客錯,請您refer返第一句個原則

回應 ipki 第 43 篇文章

我而家開放式廚房煎炒都唔怕。(當然健康為上,自己煮飯都係少煎炸既好D)

回應 kkkwok 第 45 篇文章

裝修師傅話原本個部係大陸賣2舊水架咋......
不過, 我諗吸得起呢隻碟, 除了因為夠力外, 仲有因為個尺吋剛剛配合空氣動力。

回應 legomomo 第 47 篇文章

唔係嘛~~~~~咁抵~~~
不過老老實實就唔好送呢o的野比人喇~~
要人買o個部又唔環保~~~

回應 kkkwok 第 48 篇文章

咪就係囉,我寧願佢樓價賣貴2000蚊,俾部德部寶我,等我地唔駛煩。

回應 legomomo 第 49 篇文章

keke~~想問下係覺得個cf手工好唔好?
唔知你介唔介意介紹你個cf比我
我都想搵佢打下價~~~
如你唔介意你可以pm我的∼∼:054: